Sesli Sohbet
Sitemizde sesli sohbet etmenizin yanı sıra kameralı sohbet mevcuttur. Arkadaşlarınızla çoklu mikrofon özelliği sayesinde konuşabilirsiniz. Üstelik ücretsiz

Yazılı Sohbet Sitesi

Yazılı Sohbet Sitesi

Geçmişi 1990 lı yıllara dayanan Günümüzdeki (Yazılı Chat) Yazili mesajlaşma, oldukça yaygın ve çok kullanılan bir iletisim yöntemidir. YazıLı Sohbet ve Yazılı Sesli Mesajlaşma Kanalı olarakta bilinen WebSeslidunya, Sitemize herkes SaNiyeLer içinde ücretsiz giriş yapabilir.

Yazılı Sohbet ; hemen hemen internetin dünyamıza girdiği günlere kadar uzanan bir geçmişe sahip olan gerçek zamanlı diyalog ve iletişim yöntemlerinin ilkidir. Yazılı sohbet siteleri, insanların internet üzerinde birbirleriyle görüşmelerini Chat’e çevirdiği en eski ve en iyi diyalog, muhabbet ve sohbet platformlaridir.

YAZILI CHAT SOHBET GİRİŞİ

Yazılı Chat Siteleri – insanların eğlenceli olarak yazışarak sohbetler yaptığı yazılı sohbet ve yazılı mesajlaşma platformlardır.

    –          Yazılı Chat, yazılı sohbet, yazılı sesli chat, sesli yazılı sohbet, yazılı sohbet siteleri mobil girişi, mobil yazılı sohbet siteleri, mobil Yazılı yazılı chat siteleri, Yazılı Sohbet Sitesi olan WebSesliDunya, ile herkes ücretsiz Sesli Arama, Sesli Mesajlaşma, Sesli Mesaj – Sesli Chat ve Sesli Görüntülü Konuşma gibi imkanlardan anlık olarak yararlanabilirler.

Yazılı sohbet yapmaya alışmış olan yazılı chat Kullanıcılarının değeri biz WebSesliDunya ailesi için her zaman paha biçilemez. Her şeyin bir ilki olduğu gibi şuda bir gerçektir ki internet aracılığıyla yapılan ilk İLETİŞİM KANALLARI YAZILI SOHBET SİTELERİDİR. 

 

YORUM YAP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Arkadaşlarını Bul
#Sohbet odalarında güzel dostluklar
Müzik Dinle
#Radyo Kanalımızda müziğin ritmini hisset
Yardımlaşma
#Skype Üzerinden yardım alabilirsin