Sesli Sohbet
Sitemizde sesli sohbet etmenizin yanı sıra kameralı sohbet mevcuttur. Arkadaşlarınızla çoklu mikrofon özelliği sayesinde konuşabilirsiniz. Üstelik ücretsiz

Resimli Sohbet SiteLeri

Resimli Sohbet SiteLeri

Profil oluşturmak veya Sesli Görüntülü Sohbet Odalarında Fotoğraf (resim) paylaşma ayrıcalığı artık Çoklu mikrofon Sitesi olan WebSesliDunya ile mümkün hale geldi.

İnternet ortamlarında yenilenen teknolojinin getirdiği farklılıklar arasında resim veya video paylaşımı yapmakta bir hayli fazlalaştı. İnsanların günlük yaşamından yada geçmişinde yaşadığı hatıra fotoğraflarını Sohbet odalarındaki arkadaşları ile paylaşabilmesi WebSesliDunya kullanıcılarını oldukca  mutlu eden bir gelişim olduğunu saklamamız asla mümkün değildir.

SOHBET ODALARİNA DİREKT GİRİŞ

Resimli Sesli görüntülü sohbet sitesi olarakta bilinen WebSesliDunya, Sesli Sohbet odalarında misafir, kayıtlı üye ve admin yetkili arkadaşların hepsi, profil fotoğraflarına tüm cihazlardan ( telefon, tablet ve bilgisayar) kolaylıkla resim yukleyebilmektedir. Ayrıca sohbet odalarindaki yazılı sohbet panellerinede aynı sekilde paylaşımları yapabilmektedir. Cihazlarında yer alan YouTube, izlesene, Dailymotion, gibi müzik tarayıcılardan paylaşım yapıp, isterlerse sesli mesajda birakabilmekteler.

Sesli Görüntülü Arama yapmak, yazılı sohbetlere eslik etmek, Çoklu Mikrofon özelliği sayesinde 10 kişiye kadar eğlenceli sohbetler yapmak WebSeSLiDunya , ile mümkündür.

Resimli Sesli Sohbet Siteleri – Sohbet veya Sesli Görüntülü Chat odalarında anlık resim paylaşımı yapılan platformlar olarak bilinmektedir.

Sizde WebSeslidunya’ girişi yapmak istiyorsanız yapmanız gerek Google veya benzeri tarayıcılardan WebSesliDunya.com yazdıktan sonra sadece rumuzunuzu yazil tüm görüşmelere eşlik edebilirsiniz.

Avrupa Ülkelerinin en çok ziyaret ettiği WebSesliDunya, Sesli Sohbet odalarında en güzel seviyeli sohbetler yaşanmaktadır. Sende bu keyifli sohbetlere dahil olmak için daha ne duruyorsun?

WebSesliDunya

Web SesliDunya

Web SesliDunya web

Web SesliDunya mobil

Web Sesli Dunya

Web SesliDunya Sohbet Odaları

Web Mobil Chat Sitesi

  1. Çoklu Mikrofon Sitesi, Sesli Chat, Sesli Görüntülü Konuşma Siteleri, WebSeslidunya Girişleri,  sesli sohbet siteleri, yeni açılan sesli chat sesli sohbet siteleri, görüntülü sohbet siteleri, tanışma siteleri, mobil sesli sohbet yapmak için WebSesliDunya ile doğru adreste olduğunuzu kendiniz giriş yaparak daha iyi anlayacaksınız.

YORUM YAP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Arkadaşlarını Bul
#Sohbet odalarında güzel dostluklar
Müzik Dinle
#Radyo Kanalımızda müziğin ritmini hisset
Yardımlaşma
#Skype Üzerinden yardım alabilirsin